Gott nytt år =)

Jag tänker inte skriva speciellt mycket, tänkte bara önska gott nytt år, nästa gång jag skriver är nästa år, :)


Julhelgen :)

Nu är den värsta julstressen över, just nu sitter jag i Boden hos Davids mamma. Vi har sovit här =) Julen har varit bra och jag är riktigt nöjd, :) Dagen före julafton va det uppesittarkväll hos svärfar med massor av folk. Spelade bingolotto, disney monopol och bara myste. Julafton spenderade vi hos madde med hela min familj, kalle anka, julklappsöppning, tomtar, julbord och hela faderullan Kvällen slutade med spel av två slag. Kampen mellan kvinnor och män och Alias :) Jag måste bara skryta om min underbara julklapp min kära älskling köpt åt mig. Världens finaste mobil, samsung ultra touch GT s8300 :)Jag är super nöjd, vi fick även presentkort på både H&M och Åhlens, dessa ska vi spara tills vi ska börja handla till lill ungen som kommer i mars =) Blir nog att köpa de första kläderna osv åt den för dom presentkorten. Fick även sånt här gips så man kan avguta magen när den är som störst, en lampboll?, smörgåsgrill och massor mer =)

Juldagen åkte vi till Boden och umgicks här, åt god mat, spelade tv-spel och älsklingen byggde lego :p Här fick vi också öppna paket och jag fick presentkort på kicks och älsklingen på jack and jones sen fick vi två jätte fina örngott =)

Idag ska vi åka hem till lule och åka till min farmor och farfar där det kommer bjudas på julbord och mina kusiner samt farbror och fru kommer att vara där =) Man brukar ALLTID vara less julbord vid det här laget, men jag vill bara ha mer och mer och mer.. jag har bara ätit ett julbord i år och idag blir det mitt andra och säkert sista för i år.. Ska verkligen ta vara på maten idag och ÄTA! :)

För övrigt mår jag bra. Vagnen är beställd nu och foglossningarna har blivit bättre, eller det kommer från dag till dag. På måndag går jag in i vecka 30 så det är inte så länge kvar :) vi längtar jätte massor efter våran älskling.

nä nu ska jag avrunda, ser att klockan drar iväg. :) Gott nytt år ifall jag inte skriver innan.
Bilder från julen finns på www.pixbox.se/Herzelid

julkänslor..

Ja nu var det ett tag sen jag skrev, ska vara ärlig och säga att jag har haft möljighet att skriva då man varit och hälsat på hos släkt osv, men jag har bara inte orkat, har inte vetat vad jag ska skriva, vet fortfarande inte vad jag ska skriva egentligen.. Jag kan iallafall berätta hur vi har det nu för tiden :)

Julen närmar sig och jag är lite smått deppig, vi har hela tiden sagt nej till alla som vill hjälpa oss att julpynta osv, vi har tänkt att det inte spelar någon roll eftersom vi knappt är hemmaoch dessutom så känner vi oss inte riktigt "hemma" där vi bor nu.. men nu ångrar jag mig, känner ingen som helst julkänsla och det är lite trist.. nåväl, vi har stoppat upp en tomte, en snögubbe och vi har även gjort ett pepparkakshus jag och älskling. Ett väldigt personligt pepparkakshus, slarvigt och snyggt ;) vi försöker iallafall göra det bästa av situationen. Och julklappshandeln är klar, nästan.. vi har bara till mamma och curt kvar att köpa. Och så vill jag förståss köpa något åt min älskling. Vi bestämde först att vi skulle skita i att köpa åt varandra men sen ångrade vi oss.. Det bästa jag vet är ju att ge min kära älskling present =)

Dagen före julafton, ska vi ha uppesittarkväll hos älsklingens pappa :) mysigt.
Julafton kommer vi att spendera med Madde, Jani, barnen, Farmor och farfar, pappa och Ellie. :)
Juldagen åker vi till Boden och är där hela dagen med älsklingens mamma och familj =)
Annandagen är det julmiddag hos farmor och farfar med farbror och kusiner =)
Söndagen ska vi julfira hos min mamma :) det ska bli jätte mysigt.


Kan även ge en liten uppdatering om lägenheten våran.. den är orörd! Dom har inte ens börjat riva upp golvet för att torka där under. Nu börjar vi bli ganska less, det går inte alls snabbt för våra hyresvärdar, det tog dom 3 veckor att komma med motorvärmare åt oss.. nåväl, dom sa att vi kommer nog bo på lövsgatan i ca 2 månader och nu har det gått 1 månad.. ja jag tror då vi kommer vara 3 st som flyttar tillbaka till skurholmen och inte 2..

På tal om våran bebis, den mår bara bra, det är livlig och rör på sig hela tiden. Foglossningen har blivit bättre och har inte lika mycket besvär. Men då har jag börjat få sammandragningar istället.. är det inte det ena så är det det andra :p Vi har även varit hos barnmorskan idag.
Bebisens hjärtljud låg på 145
Blodsockret: 6,6
Järn värdet: 121
SF-Mått: 25

Nåväl, nu ska jag gå och umgås med min syster och mamma. :) om jag inte skriver innan jul så GOD JUL :)

teutonia :)

En snabb uppdatering, är hos min mamma och ska baka bullar =) har på morgonen varit på Helex och badat med sjukgymnast. Har även fått köpa ett foglossningsbälte som ska stödja och underlätta. Har fått mer problem med foglossning och ischias :/ 

Redan andra advent, tiden går så himla fort och jag går in i vecka 27 idag. shit, tiden bara rusar iväg. Vi har även börjat kolla in barnvagnar och har bestämmt oss för en Teutonia spirit, nice!! Det stod mellan den och en emmaljunga, men jag vill ha en trehjuling eftersom dom är smidigare att köra med i trånga utrymmen osv. Dock måste vi beställa vagen ganska snart eftersom dom slutar tillverka 09- årsmodell snart och börjar inte med 10- årsmodell fören i februari-mars och då är det kanske försent. Hon på barnenshus sa att det är dåligt med vagnar i januari februari.. och eftersom bebisen kommer i mars. Vi får helt enkelt se vilken årsmodell det blir, spelar ju inte alls någon roll jag skiter i vilket =) Nu har vi bara färgen kvar att bestämma!
RSS 2.0