missade dagarna :p

Nu har jag inte skrivit på länge ser jag, har haft fullt upp hela tiden så jag har inte hunnit :p

I Fredags åkte jag och min syster Madde till haparanda och gick på IKEA, eftersom jag och David varit på IKEA för nån vecka sen så behövde jag inte handla något speciellt förutom en lampa och födelsedagspresent åt Davids mamma :) Madde handlade på för fullt och det var en jätte mysig dag.


När vi kom hem släppte madde av mig hemma och jag sprang in och bytte kläder sen va det bara att sätta sig i bilden och åka mot Boden, :) Davids mamma fyllde år och bjöd på middag. Det var riktigt trevligt och god mat :)

Lördag, Efter vi stigit upp och gjort oss klara och så, åkte vi in till stan och fikade med Davids pappa. Kollade runt på massor med saker men kom hem tomhänt. :) åkte även förbi på storheden och storhandlade :) Sen när vi kom hem lagade vi mat och sen åkte vi till Madde för att hälsa på mina syskon barn! När vi kom hem från madde så tog vi oss en promenad med Agge och Benz. Vi gick först till Hemmakväll och hyrde film, sen promenerade vi runt sjön. :) Vi hyrde två Johan Falk filmer och "Knowing", knowing va en helt okej film, spännande va den. men... det finns ett men med den! Däremot är Johan Falk filmerna VÄRDA att rekomenderas!! :)

Söndag, FARSDAG! Eftersom jag tycker att David ändå är en pappa redan, trots att bebisen inte kommit ut ännu så gjorde jag så att han fick känna sig speciell för en dag! Köpte honom ett kort och skrev massor med saker, sen gav jag honom även en present =) Det gjorde nog hans dag, han blev riktigt glad :) Vi åkte till min pappa och fikade. När jag och madde va i haparanda så köpte vi två tavlor åt honom som vi gav honom! Sen hände något riktigt bra, det ringde en person som ville komma och kolla på mercan.. en bil som bara står och vi aldrig tagit fingrarna ur arslet och lagt ut på blocket. David åkte och visade upp den och nu får vi sålt den!! En tyngd från våra axlar försvann. När David kom hem började vi möblera i sovrummet och det blev faktist riktigt bra. Nu längtar jag tills vi ska börja "inreda" där inne för bebisen! :) Vid halv 8 åkte vi och hämtade upp Davids pappa och hans faster så åkte vi till hans farfar! Där va det ännu mer fika och surr,
En till nyhet- Vi ska bli audi ägare! Vi ska köpa Davids farbrors audi a6. :) Att gå från en bil med årsmodell -87 så ska vi nu köpa en -00:a och det känns skit bra. Nu behöver jag inte vara orolig vars vi ska få plats med bebisen när den kommer. För hondan vi har nu får vi absolut inte in en barnvagn i. :)

Måndag, Betyder en ny vecka. Idag går jag alltså in i vecka 23 (22+0). :) Min mamma ska komma hit och umgås med mig på ett tag. Får se om hon får med sig en borrmaskin så ska vi borra upp lite små saker som nån hylla och tavla osv =) nä nu ska jag avrunda, ska gå och få mig nå mat i magen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0