senaste nytt!

Nu sitter vi hos Madde och ska se hockey, passar på att låna deras dator så vi kunde betala räkningar osv.
I lördags firade jag och älsklingen ett år förlovade. Vi som hade tänkt åka till Storforsen och spendera tid tillsammans men så blev det inte, pengarna räckte inte till. nåväl, vi får spara till nästa år. =) däremot så var vi ute och käkade på Kafé lino i fredags och sen gick vi och hyrde film på hemmakväll. Det var en riktigt bra kväll.


David, det har varit det bästa året i mitt liv. tack för att du finns för mig, och stöttar mig i alla väder! jag älskar verkligen dig av hela mitt hjärta gubben. du är mitt allt, vi föralltid! :) ♥


I lördags åkte vi däremot på 50 års fest, min farbrors fru fyllde :) Det var trevligt, det bjöds på mat och dryck och det blev lekar osv :) Efter en helkväll i Rosvik så åkte jag och älsklingen ut med hans kompis en sväng, drog på Max osv :p.Söndag, första advent och skyltsöndag. Vi drog in till stan runt 12 och träffade sen madde och hela familjen. Vi gick och träffade tomten, fikade och hade det trevligt =)För övrigt rullar allting på, vi vet fortfarande ingenting om lägenheten på skurholmen. Vi har dock kört förbi där och det verkar iallafall gå framåt. Jag har även fått foglossning :( Har inte besvär hela tiden men när jag väl har ont då är det inte så kul. Har även "ischias" nerven i kläm så det blir som kaka på kaka. Det gör fruktansvärt ont ibland och sitter på båda sidorna.. Så imorgon ska jag till sjukgymnast för att kolla om man kanske kan få nå övningar som gör att allting underlättar eller så kanske man får nå foglossningsbälte =)

nu tänkte jag umgås. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0