Vattenskada gånger 1000, less!

Som jag skrev i förra inlägget så började allting med vatten i trappen.. men efter nån timma hade vi tömt 60 liter vatten. så, hyresvärden bestämde sig för att börja gräva utanför oss, märkte då att det även hade kommit in vatten i lägenheten, under hela vardagsrummsgolvet samt i sovrummet. Hur vi märkte det va för att det började dra upp vatten efter tapeterna. Så inatt fick vi sova hos pappa och hela dagen idag har vi flyttat ut, vi har fått en tillfällig lägenhet tills vidare. Dom måste ju riva upp golvet i våran lägenhet och kanske göra om grunden. Dom måste även gräva runt hela huset för att byta nån slang. Så vi bor på annan adress just nu och kommer nog göra det en till två månader.. Kommer nog inte att ha internet i andra lägenheten så det blir nog inte så mycket bloggande.

nu vill jag bara ligga ner i en säng och ta det lugnt. har så ont i mina fötter och min rygg har tagit stryk, inte för att jag har burit nå tunga saker men det tär att flytta .. men... vi har ingenstans att sova inatt. Vi vet inte riktigt vars vi ska ta vägen eftersom den tillfälliga lägenheten ska städas ur och är nog inte i form förän imorogn. toaletten luktade avlopp och är riktigt äcklig så en natt i den lägenheten ostädad skulle bli ett helvete.

var även hos barnmorskan idag. Fick veta att jag hade inte problem med sockervärdet, låg på 5,6 idag =) fick lyssna på hjärtat och det lät bara fint, den hade först lite högt hjärtljud men de gick ner efter ett tag, stackarn blev nog bara stressad. fick väga mig också och upp hade jag gått! haha. nåväl, nu ska vi och träffa hyresvärden och iallafall få nyckeln och försöka lista ut vars vi ska sova. vi hörs när vi hörs =)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Stackars er. Men det löser sig nog. Vi ses. Puss och kram.

2009-11-18 @ 21:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0