begravning och firande

Begravningen igår var jätte fin, tog massor med fina bilder på kistan osv men självklart kommer jag inte att lägga upp nå bilder därifrån här. Efteråt gick vi till svärfar och åt smörgåstårta och vanlig tårta. Vi blev där hela kvällen och det var mycket trevligt, Kring 11 tror jag klockan var då började vi promenera hem, Neo började hosta så mycket (han låg ju såklart och sov för natten) och vi hade ingen hostmedicin med oss så vi gick hem, skönt att inte vara helt slut idag :) Vi hade tänkt åka till stan idag men har ångrat oss nu, vi drar till storheden istället eftersom vi ska på skyltsöndag imorgon, stan två dagar kände vi inte riktigt för :)

Ikväll ska ju jag och David fira 2 års förlovning, vi ska ut och käka nånstans, vars har vi inte riktigt bestämmt ännu. Min pappa och susanne ska ju vara barnvakt, vi har heller inte bestämmt oss för om vi ska söva Neo hemma och sen åka eller om vi överlåter hela ansvaret åt dom. Vi får helt enkelt se hur vi gör :)


En bild från igår, Neo och Marianne :)

Ska tidsinställa nå inlägg tills ikväll :)


Kommentarer
Postat av: Ann

Oh vad härligt att gå ut och äta bara ni två... ha en jättehärlig dag tillsammans. Vi ska också försöka ta oss iväg nästa helg kanske.

2010-11-27 @ 12:55:23
URL: http://lillafoten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0