torsdag

Nu har jag gjort en kategori med "julklappstips", eftersom så många frågar vad Neo, jag och David vill ha i julklapp och oftast kommer man inte på något just då så kommer jag att försöka lägga upp i den kategorien så fort jag kommer på något, det kanske blir lättare för er och för oss :)

Nåväl, idag gick jag, sandra, Neo och Emilio ut på en promenad, vi gick runt hertsön och fan vad skönt det var.. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. haha nä men nog var det väl kring -10 ute och det är ju inte ens kallt emot för vad som komma skall. :) Efteråt tog vi bussen in till stan och hälsade på andra Sandra. Hon bjöd på lunch och det var riktigt gott, hon stekte kött, tomater, svamp och lök i grädde, soya och nå mer. :) Vi tog oss även en promenad till willys så barnen fick sova.

David kom och hämtade oss där kring 4 och då höll vi egentligen på att baka men Sandra fick fortsätta själv :) haha. Nu ikväll har vi sett på hockey och lule förlorade mot timrå. Jag hade slängt ihop en kladdkaka och vispat grädde eftersom svärfar skulle komma hit men han dök aldrig upp, han hade fått biljetter till själva matchen istället, haha mer till oss istället :)

Tyvärr har jag inte haft med mig kameran idag :(

Jag och mitt busfrö :)

 

Imorgon blir min prins 8 hela månader så då lägger jag upp en lista som vanligt :)

Föresten så har Neo blivigt mammig nu, eller jag vet inte om han är just MAMMIG men senaste dagarna så fort jag lämnar rummet så börjar han gnälla och ropa mammmamamamamam..Det gäller även med hans pappa. Då ropar han papppapapapap. Han är även gnällig om jag är i samma rum som honom. Jag blir snart knäpp. haha

Kommentarer
Postat av: sofia n

Skönt att han ropar efter pappa också. Vilja tokskriker direkt jag går ut ur rummet. jättejobbigt. blir så stressad över ALLT. Fast hon ser ju inte ante så mkt på veckorna så det kanske är förstårligt.

2010-11-19 @ 08:13:26
URL: http://underbaravilja.blogg.se/
Postat av: Ann

Jag vet hur det känns. Det är frustrerande att inte kunna hämta något i ett annat rum. Frank har stenhård koll på mig. Helst vill han att jag sitter bredvid hela tiden.Oj vad kallt ni har, jag som klagar här fast det knappt är minusgrader än. Hur gör du med Neos kinder? Har ni rånarluva? Ska till Åre sen och då lär det bli kallt! Kram

2010-11-19 @ 08:23:36
URL: http://lillafoten.blogspot.com
Postat av: Farfar

Sorry skulle ha meddelat att jag fick biljett till hockeyn...hade varit smarigt med kladdkaka, men som sagt det blev ju mer till er...

2010-11-19 @ 08:52:52
URL: http://frkjessica.blogg.se/
Postat av: Farfar

Gratta Neo på Åttamånadersdagen från farfar...

2010-11-19 @ 10:07:03
Postat av: Soppe - Nicole's morsa

Jo, mycket alkohol och droger. :s Det är väl det som gör att dom gör som dom gör.

2010-11-19 @ 10:08:08
URL: http://sbergdahl.blogg.se/
Postat av: Moffa

Just typiskt att bli mammig nu när vi ska vara barnvakt. Men det kommer att låta moffamoffamoffa nä vi har varit där. :-)

2010-11-19 @ 10:15:27
Postat av: Farmor

Like father like son ;o)) David var extremt mammig/pappig. Men du ser, det går ju som sagt över ;o)

2010-11-19 @ 11:21:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0