helgIgår var jag ju som sagt med Casper, det var jätte roligt och herregud vad han surrar men han är världens bästa lilla casper och jag älskar honom. För dom som inte vet så är Casper mitt syskonbarn. Sen kom även Madde och Tilde hit, dom hade med sig en present åt Neo, påslakan och örngott med moln :) dock fel storlek än täcket han har men han kan ha det som filt  eller så får vi helt enkelt hitta ett täcke som är i samma storlek :) Tack så mycket.

Vet inte om det var en 8 månaders present eller en tack för hjälpen för barnvakts present, kanske både och. :)

Sen när David kom hem så bestämde vi oss att käka skräpmat med dom. Så vi klädde oss och promenerade till Madde och beställde därifrån. Vi promenerade hem igen kring 8 och Neo somnade i vagnen, hemma la jag honom i sängen sen fick han välling och han fortsatte sova. Jag och David såg beck - Levande begravd igår och fan vad bra den var, nog hoppade jag till en och annan gång kan jag säga. Värd att se!

Just nu leker Neo på golvet, han läser sin nya bok han fick från goboken igår. :) Han fick ett "julinspererat paket" igår, en cd-skiva med massa julsånger, en bok med sångtexterna och en barnbok. Nu längtar jag till julen faktist. Jag sitter även och dricker "glögg te" som jag har fått av Jessica, ååh det är super gott! Jag tror att jag ska beställa pepparkakste eller lusse te av henne, får se :)

Idag ska David jobba några timmar, jag vet inte riktigt vad jag och Neo ska hitta på. Vi kanske går ut på en promenad, beror på hur kallt det är :p haha

Det blev nå fel när jag publiserade 8 månaders listan så den kom upp den 16:e, men nu är det ändrat för den som missat den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0