våran dag

Neo ville upp halv 7 (han har fortfarande inte fattat det här med vintertid) så vi myste på här hemma, åt frukost, lekte osv sen kring 9 kom svärfar och hämtade oss så körde han mig till Dr Hassler, Neo tog han med sig. Doktorn tog bort 3 st födelsemärken på mig, 2 st på ryggen och ett på magen. Jag trodde att det skulle göra mycket ondare men bedövningen stack bara till snabbt och sen kunde det bränna lite då han tog bort dom med lasern. Men det var absolut inge farligt! Fort gick det, 15 minuter kanske.


Svärfar, Jessica och min lilla älskling hämtade då upp mig så gick vi på stan, åt lunch/fikade osv sen hade jag tid för synundersökning. Det gick också bra, optikern sa att jag har bra syn men är lite översynt så jag behöver lite stöd då jag ser tv, sitter vid datorn och läser. Så glasögonen jag tog kostade ca 600 kanske och synundersökningen skulle ha kostat drygt 300 kr men fick då den för 1 kr. Så istället för att betala ca 900:- för synundersökning+glasögon betalade jag bara 600 :) Dom kommer om ca 2 veckor sa hon.

Tack så mycket för hjälpen idag Krister och Jessica :)

Sen gjorde jag av med ännu mer pengar, hade beställt ett vagnsskynke från http://designkcarbin.blogspot.com/ som vi hämtade, självklart blev det ett i moln, ett svart och på baksidan ett blått med stjärnor på så man kan vända ifall man blir less, super bra!! Ska fota och lägga upp hur det ser ut på min vagn men har inte hunnit göra det ännu :)

Sen har jag även varut ute och övningskört med svärfar. Det gick väl sådär kan jag väl säga, var inte riktigt uppmärksam på allt som hände så jag missade högerregel osv, nåväl nya tag imorgon då vi ska köra i dagstrafik :)

Neo har för övrigt sovit jätte dåligt på dagen idag vilket har resulterat en ganska trött och grinig kille. Nu sover han dock gott och har gjort det i några timmar :) Ursäkta detaljerna men han har skitit säkert 6 gånger idag (dock inte alla löst), han har dregglat och har varit besatt om att tugga på allt han har kommit åt så snart är han kanske inte tandlös längre. haha.


"Jag ska äta upp dig mamma, du fotar mig för mycket :)"Kommentarer
Postat av: Sofia - Mamma till Tove

Joo, det är klart, jag blir lätt rastlös av att bara sitta inne, speciellt flera dagar i rad! Det är även en liten egenhet som Tove verkar ha ärvt :bHahah, det är alltså inte bara här det är skitkalas nu i dagarna :b

2010-11-03 @ 22:18:32
URL: http://sjarverud.blogg.se/
Postat av: Jessica o Farfar

Tack själv!! Han lär sova gott i natt lilltrollet...och kom i håg att ett kärringstopp inte avgör om man kan köra bil eller inte :)

2010-11-03 @ 22:46:21
URL: http://frkjessica.blogg.se/
Postat av: Sandra

Kul att skynket kom ! Albins tand uppe syns det en liten kant på nu :) vi får hitta på nå till veckan , kanske promenad om vädret tillåter :) han är förkyld och börjar få ev ögoninflamation så vi vill inte smitta Neo ! Men han är nog bra till nästa vecka :)

2010-11-04 @ 01:04:53
URL: http://sessyb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0