vinter

Idag drog vi till växhuset, ides inte vara hemma och tråka. Jag har skrivit det förr och jag skriver det igen, jag får så dåligt samvete av att bara vara hemma en hel dag utan att Neo får frisk luft :) Nåväl, det var så kallt idag så vi invigde till och med våra vinterkläder jag och Neo. Efter växhuset så drog vi hem, Neo sov i vagnen så jag sprang bara upp hemma och hämtade kameran, fotade lite sen tog vi bussen och hälsade på Jessica.

Satt och surrade ett tag sen skulle vi ta bussen hem men kom inte med eftersom det redan var två vagnar på bussen. Men min stora älskling var så snälll och hämtade oss så jag skulle slippa gå hem hela vägen. :) (Jag hade varken mössa eller vantar) Tack för det sötnos!

Får se vad vi hittar på imorgon, kanske drar på sången inne i stan, det var ju ett tag sen vi var där nu :) Nån som vill hänga med? =)

Såhär ser vagnsskynket ut, lovade ju att visa bild :)


Kommentarer
Postat av: Pernilla - mamma till finaste Ebba

Vi ska på sången imorgon! Mia och Ivan, Jaana och Amadeus och Sofia och Vilja ska också sjunga :) Hoppas vi ses där! :D

2010-11-08 @ 19:52:06
URL: http://perdyy.blogspot.com
Postat av: Jessica

Tack för besöket :)

2010-11-08 @ 21:07:09
URL: http://frkjessica.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja men precis. Önskar att vi också hade haft badkar men icket. Hade varit mycket lättare men framför allt jätte mysigt!Hur har ni det i kylan en kväll som denna?

2010-11-08 @ 22:02:54
URL: http://sandrazzz.blogg.se/
Postat av: Sandra och Jamie

Vad fin vagnskynket var!

Jag får också så dåligt samvete om vi är inne en hel dag, men samtidigt får jag så dåligt samvete om vi är ute för länge, typ om vi är ute och handlar eller är ute och går, för då får han inte så mycket uppmärksamhet heller.Både igår och i förgår var vi ute 3-4 timmar sent på dagen och kom precis hem när han skulle äta kvällsgröt och gå och lägga sig så idag har vi varit inne och lekt precis hela dagen, så nu slutar det med att jag har dåligt samvete för alla 3 dagarna. Aja får väl ta igen det resten av veckan :)2010-11-08 @ 22:06:10
URL: http://newarrival.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Vilka fina bilder. Brukar ni vara på babysången på kulturens hus? Vi var där förra veckan och som Meya älskade det! Måste komma iväg oftare på sådana saker. (Hoppas inte kommentaren kommer i dubbel uppsättning, datorn hängde sig)

2010-11-08 @ 22:33:13
URL: http://mammakajsaa.blogg.se/
Postat av: Moffa

Hoppas ni får en kanondag. :-)

2010-11-09 @ 08:12:41
Postat av: Kajsa

Jo, där spelar dom från cd spelare. Har inte vart på kyrkans hus så har inget att jämföra med men det låter som att det är mycket bättre där! Tror Meya skulle gilla det, hon älskar instrument haha. Har heller inte tagit mig tid att fara till växthuset, har fått tipps om det men det har aldrig blivit av. Måste ta tag i detta! Kramkram

2010-11-09 @ 15:32:59
URL: http://mammakajsaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0