Big trouble in a little shirt

Imorse steg jag och Neo upp kring 07.20. Han är så otroligt mysig numera, han ska kramas hela hela tiden och har man tur så får man sig en puss lite då och då :) Så vi myste på, åt frukost och lunch innan vi väckte pappa David. Kring ett så hämtade jag Ellie på björx och då vi kom tillbaka hem så for vi allihopa (David & Neo också) till barnens hus. Köpte födelsedagspresent åt Davids lillebror som fyller år på tisdag, det blev lego såklart :) Jag hittade även nå leksaker åt Neo som jag skulle vilja att han hade, det kan jag lägga upp bilder på senare!

Vi for även förbi på pappas jobb och lånade en vatten dammsugare, så nu ska vi göra soffan ren och snygg innan säljning :) På tal om soffa, våran nya soffa kommer till veckan, läängtar :)

Sen har vi fått Neo´s bilstol på plats i bilen som vi fått låna av Madde, vi åkte förbi så hon fick hjälpa oss med den på plats för ärligt så fattade vi inte hur man skulle fästa den. Men det var ju ganska simpelt när hon väl visade :) Nu sitter Neo som en kung igen :)

Nu ser vi på Let´s dance, Neo sover och David är och tränar men han borde dyka upp snart :)

En sak till, vi har fått oss en klätterapa här hemma. Han som aldrig klättrade kan numer klättra upp på soffan helt själv och på tv-bänken.... Sen ska han vara i eluttagen, gardinerna, lamporna, slita (närmare hänga) i fönsterbrädan och slita i tvn. Min lilla pruttunge

Vi får se hur vi gör med att åka till Davids stuga i helgen, vi kanske bara far över dagen imorgon, vi har inte hunnit prata så mycket om det. Det ända vi pratat om egentligen är att det blir krångligt om vi ska sova där eftersom vi kommer att sova i en enskild stuga än alla andra och eftersom Neo lägger sig kring 7 så måste vi ju typ stanna i den stugan hela kvällen och babyvakten vet jag inte ens om den räcker dit. Sen är det ju hockey kl 16 imorgon som vi båda gärna vill se. :)

Ha en trevlig helg :)

BUSUNGE!!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0