läget här hemma..

Neo har nog fått lite biverkningar från sprutorna, han fick ju inte vila något innan vaccinationen så han somnade kring 11 och sov en timme, sen åt han lunch och somnade om igen klockan 2, även då sov han en timma. Och då han vaknade så grät han bara, jag försökte trösta, bar lite på honom men han var bara ledsen.. Då satte jag mig ner i soffan och efter en stund blev han cool lugn. Fattade väl inte först vad det kunde vara så jag tröck lite på hans ben och då skrek han rakt ut. Stackars min lilla älskling, jag trodde inte biverkningarna kom så fort.

Han fick iallafall en supp och efter ett tag var han glad igen, han lekte med sin moster och åt middag :) Vi tog en promenad till ica också för att få lite luft och inhandla lite nödvändigheter. Innan han gick och la sig så tempade jag honom och han låg på 38.0 men då hade han inte legat och vila utan han hade ju ändå varit igång ett tag.

Nu ligger han gott och sover, jag ska joina honom snart. Jag ska lyfta över honom i våran säng och mysa eftersom min stora älskling inte är hemma. Jag har tempat honom igen ganska nyligt och han har inte feber och inge alvedon i kroppen, hoppas det håller i sig :) Nu ska jag se bb och sen sova!


Kommentarer
Postat av: Sofia-mamma till Vilja född med läpp och käkspalt

Stackarn.. Sådär gjorde Ante också. Tog upp Vilja och tröck på hennes ben och hon bara skrek rakt ut. :/ .. Tur att det går över ganska fort!

2011-03-22 @ 06:03:53
URL: http://underbaravilja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0