läget här hemma.

Igår gick jag ut en sväng med Neo så att han fick sova förmiddagsvilan i vagnen utomhus, Sandra och Alvin kom också ut och umgicks med oss (på eget bevåg, självklart varnade jag henne innan) Neo ville inte äta lunch igår, David försökte 2 gånger att ge honom så han fick rån till lunch, det var det ända han ville ha, han ratade till och med frukt.

Jag var så fruktansvärt trött igår så jag somnade i soffan flera gånger och till slut så behövde Neo sova igen så David for ut i bilen med honom (ingen av oss orkade söva honom inne) dom var borta ett tag och jag sov hela tiden. Jag har så dåligt samvete för att vi knappt lekte med Neo igår, tanken var ju att Neo skulle få åka till sin farfar ett tag igår eftermiddag så att han fick aktiveras men dom skulle bort så han hade bara hunnit vara där drygt 2 timmar så då var det ingen ide...

Jag fick iallafall i honom middag, David fick sen ta över för då mådde jag riktigt dåligt. Låg jag still i soffan så mådde jag hyffsat bra, men så fort jag rörde på mig så började jag må illa. Så jag blev soffliggandes resten av kvällen, Neo somnade mellan halv 7-7. David sövde honom medans jag låg i badet, la mig en sväng i badet för att lugna magen men det funkade inte så jag gick tillbaka till soffan...

Nu vet jag inte om all illamående bara satt i huvudet eller om jag var/är sjuk, för jag åt ju INGENTING på hela dagen och jag drack inget heller, eller jo 3 klunkar coca cola på morgonen. Så jag vet inte om det var hunger blandat med inbillning. Iallafall, jag gick och la mig 19.20 igår och har sovit HELA natten. Tänk hur trött jag var eftersom jag sovit flera gånger under gårdagen också.

Nu vågar jag inte trycka i mig nå mat eller så, så jag sitter och dricker en resorb (vätskeersättning), lite senare ska jag försöka mig på lite proviva. :) ååh är så hungrig..

Neo´s tillstånd verkar då vara att han är frisk, det ända som varit är att han inte velat äta mat till lunch igår och att han är tröttare än vanligt. Men det behöver ju inte betyda att han är sjuk. För just nu ligger han på mattan framför soffan och kollar på musses klubbhus, hur ofta ligger han still längre än 30 sek?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Huvva, stackars er! Du får komma med neo till oss när ni är pigga :)

2011-03-05 @ 12:08:35
URL: http://sessyb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0