våran dag

Idag ville Neo göra morgon klockan 6, det gjorde ingenting. Vi steg upp och tog det lugnt i soffan med en vällingsflaska. Fick han att somna i ca 30 minuter innan jag var tvungen att väcka honom då vi skulle åka till bvc, nu har vi iallafall gjort 1 års kontrollen, han fick inget vaccin eftersom det inte är riktigt 6 månader sedan sist. Så vi fick en ny tid den 21 mars för vaccination.

Självklart så blev det vikt och längd också. Han väger 10030 g och är 73,6 cm lång. Han följer sin kurva jätte bra och är bra i utvecklingen, om inte "överutvecklad" för sin ålder. Jag ska iallafall be om ny vikt och längd om 2 veckor, det är alltid lika kul. Då får man ju veta hur mycket han växt på 2 veckor :) haha

Då vi kom hem från bvc så tog vi det bara lugnt, LKB på och påbörjade rosa rummet. Han rev, spacklade och målade taket idag så imorgon får vi upp tapeterna. Skönt att ha det gjort innan helgen :)


haha, han fick spackla rätt rejält. Såhär ser det iallafall ut just nu,
och självklart kommer jag att visa för och efter bilder.


Efter att Neo ätit lunch så gick jag och han och la oss i närmare 2 timmar, gud så skönt det var. Jag hade sån huvudvärk men den var som bortblåst då vi vaknade :) Vi klädde oss och gick ut, det var ju så skönt ute.

Jag har även hunnit med spinning på inpuls med Svärfar och Jessica, grymt jobbigt men skönt efteråt. Vi gick även förbi på inter sport efteråt och världens bästa svärfar köpte mig ett par nya träningsbyxor. Skit snygga var dom, kan visa bild senare. Men tack iallafall än en gång!!!!! :)

Nu är David och tränar, jag har nyss lagt Neo. Jag hann nästan bara in genom dörren så var jag tvungen att lägga honom, han var sååå trött. Slängde i mig middag sen la vi oss och kramades tills han somnade, det var super mysigt om än jag inte var så fräsch själv. :)

Lägger upp mer bilder från idag lite senare, nu: Livet på bb


Kommentarer
Postat av: Em

Så söt han är :)

När är det han fyller år ? :D

2011-03-03 @ 07:59:51
URL: http://emsdagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0