Neo 1 år (del 1)

Jag kommer måsta dela upp Neo´s födelsedag i två inlägg, annars blir det så långt :)

Vi hade en riktigt underbar dag igår, Vi startade dagen med paketöppning i sängen. Då fick han en bobbycar, lite strandleksaker som hink+spade m.m och en boll. Sen hoppade jag och Neo ner i badkaret med dom nya "strandleksakerna" och Neo hade faktist riktigt kul. Jag skrev ju i hans 12 månaders lista att han inte tycker om att bada, det stämmer väl inte riktigt nå mer :) haha

Sen kom Ellie och vi åt lunch innan dom första gästerna började ramla in, kring 12 någon gång tror jag dom första kom och det var mina kusiner Fredrik och Kristoffer, hans tjej Amanda och Neo´s lilla tremänning Theo och även min farbror och hans Elisabet :)

Jag skyndade mig och gjorde i ordning tårtorna och då kom även min moster och hennes man Mats förbi en snabbis med ett paket åt Neo. :) Efter lite fika och sånt så var jag tvungen att lägga Neo för en taktikvila så att han skulle orka resten av dagen och han var inte direkt jobbig att söva, han somnade nästan på en gång. Men... det hann plinga på dörren 6 gånger medans jag sövde honom, haha.

Gästerna bytte av varandra och vi hade huset fullt hela dagen, tack ALLA för att ni kom och ville fira en sån stor och speciell dag med oss. Och tack för alla presenter :)

Dagen före Neo´s födelsedag :)

Jessica smetar ut cholkad :)

Wera hjälper till att baka tårta :)

Lite kalasdekorationer :)

Presentöppning på morgonen, pappa var tvungen att hjälpa till :)

-TITTA MAMMA VAD JAG HAR FÅTT :)

Nöjd liten kille öppnar själv :)


Badar med dom nya leksakerna :)

Nä, nu avrundar jag detta inlägg, det blev ändå nog långt :) haha, på återseende.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Nä men jag har ju glömt säga grattis till stora killen :) Bättre sent än aldrig. Grattis Neo!Ni ser ut att ha haft en fin dag. Väntar på del 2 ;)

2011-03-20 @ 09:29:53
URL: http://sandrazzz.blogg.se/
Postat av: Soppe - Nicole's morsa

Nä dom är ju inte vätske fyllda, idag är det som att dom har börja blekna lite. Så vi hoppas dom försvinner nu och inte kommer tillbaka! :)

2011-03-20 @ 12:16:09
URL: http://sbergdahl.bloggplatsen.se
Postat av: Soppe - Nicole's morsa

Och... Skruva lös plingklockan, det har jag gjort haha

2011-03-20 @ 12:25:50
URL: http://sbergdahl.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0