yeeeey

I januari så mätte jag ju kroppsdelar för att sen kunna se om det blir någon skillnad, jag har ju helt glömt bort det där och hittade faktist måttbandet nu då jag sökte efter ett minneskort, jag var ju bara tvungen att mäta och resultatet visade ca -9 cm. Då har jag räknat ihop från mage, lår och rumpa. Och bara magen var 4-5 cm :) Sen vägde jag mig då vi var på bvc för att mäta med sist då jag vägde mig där i december tror jag det var? iallafall, det stod på -3-4 kg, kommer inte riktigt ihåg exakt vikten innan. Nu har jag 6 kg kvar till inskrivningsvikten och ca 8-9 tills jag är nöjd.

Vill tillägga också att då jag mätte mig första gången så var det på tom mage, nu är det kväll och magen är inte tom.

Och jag som äter normalt, följer ingen diet eller så och träningen går väl lite si sådär. Hinner ju knappt träna nu med jobb och allt sånt, speciellt inte då David jobbar nattveckor.. Men ändring ska det bli, nu blev jag lite peppad faktist.

Jag har ju faktist glömt att nämna här i bloggen att jag har fått jobb. Ett fast jobb!!!!! :)

hihi, titta vad liten Neo var, ca 7 månader gammal!

Jag i oktober, tyvärr så är det nästan alltid jag som står framför kameran och blir därför typ aldrig fotad, lite synd.. Hittade ingen bild att jämnföra med, bara då jag har dunjacka på mig, men då blir det ju inte riktigt rätt.


Kommentarer
Postat av: Sandra - mamma till Moa (13/3-10)

Grattis till jobbet =)

Vad är det för jobb?

2011-03-23 @ 23:06:08
URL: http://raskaana.blogg.se/
Postat av: Julia

Men gud vad kul att få jobb! vad är det för jobb? hoppas jag också hittar ett jobb snart :) Tack för peppningen på nikotinet. Kram!

2011-03-23 @ 23:15:59
URL: http://juliaailuj.blogg.se/
Postat av: Sofia - Mamma till Tove

Åååh, vad kul, grattis till jobbet (och vikten och centimeterna)! Vart har du fått jobb? :)

2011-03-23 @ 23:30:57
URL: http://sjarverud.blogg.se/
Postat av: Sofia-mamma till Vilja född med läpp och käkspalt

Fast jobb?! Men grattis!! Vart? vad roligt.. (Och nu måste jag verkligen börja söka jobb. hahah.ångest!)Om du tränar på inpuls så har dom ju barnpassning. det funkade men Vilja var ganska trött när vi kom hem. (fast hon fick feber,kanske berodde på det)

2011-03-24 @ 08:01:41
URL: http://underbaravilja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0