Sömn sömn sömn

Natten till idag var Neo riktigt jobbig.. Han har fått för sig att trycka sina naglar under mina, något som gör fruktansvärt ont vissa gånger.. Iallafall, mellan klockan 5 och halv 7 så gormade han på massor, borrade in sina tår i sidan på mig, gjorde de där med naglarna och rullade runt. Han tjöt även till ibland då och då så man hannt som bara slumra till så väckte han en.. Till slut blev jag så frustrerad att ja började gråta.. Men det gick snabbt över och klockan 7 ringde klockan, lagomt trött!!!!

Jag fick väcka neo 20 över 8 för att vi skulle hinna till dagis, kastade snabbt i honom lite yoghurt innan vi gick. Neo har inte direkt så stor aptit på morgonen, han kan lätt vänta 1 timme innan han äter frukost så det var otroligt att jag ens fick i honom nå.

Ikväll har han inte alls velat sova.. Jag gick för att försöka lägga honom kring halv 8 så att jag skulle hinna se ensam mamma söker men han total vägrade.. Han somnade till slut kring 22.30, sista tiden innan han somnade så var han helt hysterisk så vi satt i sängen med "sovlampan" tänd och kollade på alla spännande saker som fanns i sängborden. Mitt i allt så lägger han sig ner och somnar.. Han var helt slut stackarn..

Jag har börjat fundera på om han ens behöver vila på dagarna.. Iallafall inte varje dag.. Att han vilar varannan dag eller då man ser/märker att han verkligen behöver det.. Vi får avvakta några dagar och se ifall det fortsätter, och gör det de så kommer jag att testa ta bort vilan på dagarna.

Nä, nu ska jag blunda! God natt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0