Lördag

Nu har jag inte uppdaterat på länge men det skiter jag i :) haha, det har iallafall hänt massor sista veckan.

Jag har ju börjat jobba efter min 7 veckors semester och helt ärligt så är det jätte jobbigt, rent psykiskt.. Det har varit kaos där, eller det kanske är.. Nåja förhoppningsvis blir det väl bättre annars vet jag inte Vad jag ska göra..

Det går iallafall jätte bra för neo på dagis och han stormtrivs. Tur att han har världens bästa mormor som ställer upp frivilligt å hämta honom tidigare så att han slipper vara så länge alla dagar :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1366797/images/2012/pic_5038706fddf2b320d10044f5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1366797/images/2012/pic_50387083e087c32f62001452.jpg" class="image">


strand

Jag, mina två systrar och min mamma ♥
Haha, både Tilde och Casper vågade hälla vattnet över huvudet men inte Neo, han fuskade och hällde utanför ;)

Räkfrossa på laponia

Igår så var vi på räkfrossa på laponia, vi samlades hela släkten och firade min farmor som fyllt 75 år. Det var jätte trevligt och jag lärde mig skala räkor :) haha, systrarna karlsson satt längst uti tallriken. Kalaset avslutades med att hela båten sjöng "ja må hon leva" till farmor och direkt efter sjöng bandet "jag vill vara din Margareta" och det blev allsång. Min farmor heter Margareta. :)
 

Arons bilder

Arons i bilder:
 

Sommaren kom ändå

Wow vilket väder vi har haft senaste dagarna och massor med bad har vi hunnit med :) Vi har varit på arcus stranden och på arons. Strålande sol, inte ett moln på himlen (nästan alla dagar) och hur varmt som helst, sommaren kom och stannade en vecka iallafall och som sagt så tog vi minst sagt vara på den! Juste, vi har även varit på räkfrossa men det tar jag i ett annat inlägg.
 
Här kommer lite bilder från då vi var på arcus stranden:
 

torsdag och fredag

Jag ska svara på era kommentarer, har inte hunnit och nu orkar jag inte.. är så himla trött :) Tänkte bara lägga upp nå bilder från de två senaste dagarna. :)
 
I torsdags så for vi och inhandlade ett metspö och diverse saker och for ut till bensbyn och metade en stund, pappa och susanne kom också dit en snabbis :) Idag blev vi bjudna på våffellunch hos Maria, super duper mysigt hade vi det. Dock har dom både hund och katt så vi stannade ute hela tiden (pga Neos allergi för den som missat) men det gjorde inte oss någonting eftersom det var så fint väder :) Vi dukade upp en liten picknick på gräset. Och nu ikväll så for vi ut med Josefin och Simon på en liten båttur, grabbarna fiskade och damerna satt i hytten och drack rötjut och åt chips, Neo sprang lite mellan oss, dock drack han aldrig nå rötjut utan han fick saft och chips, och någonn liten godis slank ner. :)
 
 
TORSDAG:
 
FREDAG: (Som vanligt hamnar bilderna huller om buller)
 
NU, GOD NATT!

rubrik

Som ni märkte i mitt förra inlägg så har jag massor av tankar i skallen.. Skulle kunna skriva hur länge som helst tror jag men jag skippar det :)
 
Idag har iallafall jag och Neo varit hos min syster och hjälpt mamma att vara barnvakt åt Tilde och Casper, dom är så goa dessa barn. :) Neo ser verkligen upp till Casper och gör ALLT som Cappe gör och han ska ha ALLA bilar som Cappe leker me. Ibland hamnar dom i luven på varandra såklart. men då brukar Casper oftast säga, Men Neo är så liten, han förstår inte. haha Sötnos!!
 
Imorgon ska vi nog försöka städa lite här hemma, det behövs vill jag lova. Dock har jag kommit fram till en sak, jag känner som ingen motivation till å städa då man aldrig får besök? Jamenar, förr sprang det folk här hela tiden (Då Neo var som minst) men det kanske bara var nyhetens behag? Vad vet jag..Man förväntar ju sig inte besök en gång i veckan, men åtminstonde någon gång ibland då och då.. Neo älskar då det kommer folk hit, han vill visa upp allt han äger och har, älskade hjärtat.. Nä, nu kom jag in på dessa tankar igen.. haha, dax å avrunda..Avslutar med lite bilder från idag :)
 
 

tankar..

Jag är stressad, får hjärtklappning och blir nere i perioder. Jag vet att jag inte borde tänka såhär egentligen för det blir bara jobbigare för mig själv men jag kan som inte låta bli, tanken på vad som komma skall ger mig typ gåshud och jag orkar inte.. Något som inte ens har börjat ännu..
 
Nu måste jag ta tag i det här, å alla andra saker som ligger och pyr inom mig.. Jag vet att jag har sagt att jag ska börja träna och jag vet att jag har sagt att jag ska ge ALLT å försöka ta körkortet, jag har ju motivationen bara där men jag kommer inte till skott, vad är det för fel? JAG VILL JU.. Speciellt körkortet.. Det frågas hela tiden om när jag ska ta körkortet..Jag små ler och försöker som skämta bort det för jag har sån ångest över att jag inte har tagit det ännu, det kryper inom mig!!
 
Jag söker inte medömkan med mitt "deppiga" inlägg, men jag var tvungen att skriva av mig så att jag kan gå tillbaka och läsa vad jag själv har skrivit. Telefonen har jag gode lust att kasta i backen, för jag vet.. den tar ALLDELES för mycket tid, den tiden jag hade kunnat lägga ner på att läsa körkortsteori eller lyfta lite skrot med träningsredskapen vi har i sovrummet som min älskling köpte åt mig då jag skulle börja träna, jag svek honom.. För jag lovade att han inte kastade hundratals kronor i sjön..
 
Då kanske ni ställer er frågan, om hon nu vet om problemen varför gör hon ingenting åt saken? Ja hade jag själv vetat svaret på frågan så hade jag berättat det för er.. Jag förstår mig inte på mig själv, ibland känner man sig allmänt jävla misslyckad..
 
Imorgon kommer jag nog ångra att jag publicerat detta inlägg, för jag är verkligen inte ute efter att folk ska tycka synd om mig.. absolut inte!
 
Tur att jag har mina underbara killar här hemma.. Som jag älskar över allt annat
 
 

Neo och Casper

Sötaste kusinerna ♥
 

Hoppa studsmatta

 

Ögonfransserum

Nu har jag använt rimmel London i 5 veckor, ett ögonfransserum som svärmor köpt åt mig i Florida. Tycker mig se lite skillnad men största är nog på ögonbrynen, jag hade ju ganska långa ögonfransar sedan tidigare :) jag kommer att fortsätta med denna tills den är slut sen kommer jag att beställa neulash eller xlash :)


Västmark


Igår var vi i västmark och hälsade på hos Davids farbror å dom :) Åt gomiddag och barnen badade en sväng, jordgubbar, glass å grädde till efterrätt. Underbart!
 

Hälsar på fåren och grisarna


RSS 2.0