Ögonfransserum

Nu har jag använt rimmel London i 5 veckor, ett ögonfransserum som svärmor köpt åt mig i Florida. Tycker mig se lite skillnad men största är nog på ögonbrynen, jag hade ju ganska långa ögonfransar sedan tidigare :) jag kommer att fortsätta med denna tills den är slut sen kommer jag att beställa neulash eller xlash :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja men det var smart att ha den så man nästan snubblar över den hehe. Idag har vi varit på tivolit och Emilio har åkt karuseller, vunnit nån grej och ätit hamburgare. Verkligen jättemysigt och det bästa utav allt. KAMERAN VAR MED!!!

Ja men absolut det får vi göra, vi har ju minst sagt varit dåligt på den biten. Det får bli skärpning :)

Vi ska skola in Emilio den 20:e på Dungen. Först skulle våra killar bli dagispolare och gå på samma avdelning men sen så ringde dom och sa att det hade blivit något fel och att dom hade råkats sätta ett syskon till ett utav barnen på en annan avdelning och undrade om vi kunde tänka oss att byta.. SÅ vad gör man..? Känns taskigt att inte ställa upp men samtidigt så var jag som iställd på blandade åldrar och att det sedan skulle bli enkelt att skola in Carisma på samma avdelning sen men, men det får bli ett senare bekymmer. Det blir nog bra ändå :)

2012-08-03 @ 17:29:04
URL: http://sandrazzz.blogg.se
Postat av: Jeanette, mamma till Liam

Ååh vad fint! :)

2012-08-04 @ 13:47:38
URL: http://jeanettefallstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0