rubrik

Som ni märkte i mitt förra inlägg så har jag massor av tankar i skallen.. Skulle kunna skriva hur länge som helst tror jag men jag skippar det :)
 
Idag har iallafall jag och Neo varit hos min syster och hjälpt mamma att vara barnvakt åt Tilde och Casper, dom är så goa dessa barn. :) Neo ser verkligen upp till Casper och gör ALLT som Cappe gör och han ska ha ALLA bilar som Cappe leker me. Ibland hamnar dom i luven på varandra såklart. men då brukar Casper oftast säga, Men Neo är så liten, han förstår inte. haha Sötnos!!
 
Imorgon ska vi nog försöka städa lite här hemma, det behövs vill jag lova. Dock har jag kommit fram till en sak, jag känner som ingen motivation till å städa då man aldrig får besök? Jamenar, förr sprang det folk här hela tiden (Då Neo var som minst) men det kanske bara var nyhetens behag? Vad vet jag..Man förväntar ju sig inte besök en gång i veckan, men åtminstonde någon gång ibland då och då.. Neo älskar då det kommer folk hit, han vill visa upp allt han äger och har, älskade hjärtat.. Nä, nu kom jag in på dessa tankar igen.. haha, dax å avrunda..Avslutar med lite bilder från idag :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi ska försöka att komma förbi snart. Jag lovar!

2012-08-09 @ 06:38:25
Postat av: Svärmor/farmor

Jag tror att det är så för dom flesta, man får inte så mycket besök. Alla har så fullt upp med jobb,barn,fritidsintressen mm mm att man "orkar" inte hälsa på. Men visst är det så att man får alltid oväntat besök när det ser som jävligast ut hemma? ;o)

2012-08-09 @ 09:46:53
Postat av: Sandra

Nu var det min tur att vara lite seg här. Har inte sett ditt inlägg förän nu och nu är ju veckan nästan slut. Helt galet vad tiden går fort!! Vi får väl försöka ses då du är ledig något?

Vi ska nog allt komma på besök också så du får en anledning till att städa lite ;)

2012-08-10 @ 12:48:30
URL: http://sandrazzz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0