tankar..

Jag är stressad, får hjärtklappning och blir nere i perioder. Jag vet att jag inte borde tänka såhär egentligen för det blir bara jobbigare för mig själv men jag kan som inte låta bli, tanken på vad som komma skall ger mig typ gåshud och jag orkar inte.. Något som inte ens har börjat ännu..
 
Nu måste jag ta tag i det här, å alla andra saker som ligger och pyr inom mig.. Jag vet att jag har sagt att jag ska börja träna och jag vet att jag har sagt att jag ska ge ALLT å försöka ta körkortet, jag har ju motivationen bara där men jag kommer inte till skott, vad är det för fel? JAG VILL JU.. Speciellt körkortet.. Det frågas hela tiden om när jag ska ta körkortet..Jag små ler och försöker som skämta bort det för jag har sån ångest över att jag inte har tagit det ännu, det kryper inom mig!!
 
Jag söker inte medömkan med mitt "deppiga" inlägg, men jag var tvungen att skriva av mig så att jag kan gå tillbaka och läsa vad jag själv har skrivit. Telefonen har jag gode lust att kasta i backen, för jag vet.. den tar ALLDELES för mycket tid, den tiden jag hade kunnat lägga ner på att läsa körkortsteori eller lyfta lite skrot med träningsredskapen vi har i sovrummet som min älskling köpte åt mig då jag skulle börja träna, jag svek honom.. För jag lovade att han inte kastade hundratals kronor i sjön..
 
Då kanske ni ställer er frågan, om hon nu vet om problemen varför gör hon ingenting åt saken? Ja hade jag själv vetat svaret på frågan så hade jag berättat det för er.. Jag förstår mig inte på mig själv, ibland känner man sig allmänt jävla misslyckad..
 
Imorgon kommer jag nog ångra att jag publicerat detta inlägg, för jag är verkligen inte ute efter att folk ska tycka synd om mig.. absolut inte!
 
Tur att jag har mina underbara killar här hemma.. Som jag älskar över allt annat
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma+mormor

Carro ta det bara lugnt. Saker och ting löser sig så småningom. Du behöver inte stressa med körkort och sånt. Jag håller med om det du sa om killarna. Puss och kram.

2012-08-07 @ 04:02:52
Postat av: Jessica

En sak i taget och vet du att de är de starka som visar sina svaga sidor och du gör väl en massa, att vara förälder tar mycket tid och tänk att Neo fått vara ledig hela sommaren det betyder mycket:) För många krav och mål gör nog att man inte tar tag i det, så fungerar de ofta för mig iaf. Du får sätta upp delmål ist. Kram!

2012-08-07 @ 08:36:59
Postat av: Carolina

Känner igen mig i precis vartenda ord om både motivationen till att städa och även att ta tag i saker, som att träna. Säger varje gång jag följer med David å tränar att jag SKA följa med på varje pass han far eller minst 3 i veckan iaf. Jag får ångest när jag inte klarar av o hålla mina planer. Har fått träningskort o allt. Det var en som frågade oss en sak på gymet vid ett tillfälle å sen dess har de grott inom mig... Kanske är jag väldigt svag inom mig eller så är de så jag fungerar när nån säger/frågar nåt som inte känns så roligt.

2012-08-10 @ 14:09:31
URL: http://www.carolajnastankar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0