Lördag

Jag är så jävla klumpig, tog mina mediciner (laxerande effekt) då jag var lite dålig i magen vilket resulterade i att jag fick stanna hemma från festligheterna igår, så jävla surt! Nåja det kommer väl fler gånger.. Vad är en bal på slottet, är det inte så man säger?

Jaja, David var inte speciellt kontaktbar på morgonen eftersom han åkte ut iallafall så jag och neo flydde hemmet en stund med min syster :) lunchade/fikade på stan, shoppade (kom dock inte hem med det jag for dit för) och hade det väldigt trevligt. Förr umgicks vi väldigt mycket men det blir mer sällan nu då vi har egna familjer osv så det var jätte kul att få lite kvalitetstid med henne :) tack för att du följde med älskade syster, jag uppskattade det, neo också :)

Då vi kommit hem och fått i oss middag så åkte David iväg för att hälsa på sin farbror som fyller år idag, vi kunde inte hänga på eftersom att dom har massa djur som neo inte tål, hur som helst så kom våran efterlängtade Jullan på besök under tiden, henne har vi inte träffat på drygt ett halvår så det var väldigt kul att få surra ikapp :) som vi har saknat henne!!!!

Sen kom älsklingen hem med lite Max mat som satte sig bra i magen, vi slog även på en film som var ganska bra faktist, något med flight tror jag den hette :) David slocknade på soffan så jag lät honom ligga kvar där medans jag nu har krypit ner i sängen med en sovandes neo ❤. Natti Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0