Nytt från oss!

Jag har varit jätte sugen på att börja blogga nu på sista tiden men jag har inte riktigt kunnat eftersom jag gärna vill lägga upp bilder samtidigt, jag tycker själv det är roligare att läsa bloggar som har bilder och då David har haft med datorn till kiruna så har jag inte kunnat. Vissterliggen så har jag inte ens testat om blogg.se har fixat till sin app men eftersom den har krånglat så mycket förr så har jag inte ens idats pröva.
 
Nåja, här växer Neo hela tiden, jag har tidigare varit orolig över att han har varit lite sen med talet vilket verkar ha släpp nu, nu kan man föra konversationer med honom och jag förstår nästan allt. Nya ord kommer det varje dag och han härmar mycket av det han hör både på tvn och från oss.
 
Just nu så längtar vi massor till tomten, det är endast 2 dagar kvar. Det här året har gått sjukt fort och vi har hunnit med massvis. :)
 
Tidigare så fokuserade vi ganska mycket på att försöka få honom blöjfri vilket vi har släppt nästan helt på nu, han klarar av att vara utan blöja med endast någon liten olycka här och där men problemet är att han varken kissar eller bajsar på hela dagen om man inte tar på honom blöja, (och den ber han inte om heller) han håller sig för att han vägrar toan och pottan. Så då han väl får på sig blöjan till natten så kissar han igenom den ganska direkt och det har hänt att han har bajsat i sömnen, något som inte har hänt sedan han var en liten bebis eller så bajsar han inte alls och blir förstoppad istället :/
 
Däremot så ska har vi pratat massor med honom om att ge tuttarna till tomten, dock så vet jag inte om han är redo ännu :/ Vi får väl se hur vi gör, om inte annat så postar vi dom under året, dock så skulle det vara ganska skönt att slippa dom men men..
 
Ang mig och David då, David har varit i kiruna och arbetat i gruvan dom 3 senaste veckorna, då har han jobbat mån-tors så jag och Neo har varit själv ganska mycket, det har varit rätt jobbigt om jag ska vara ärlig, givetvis så har det bara gått lättare och lättare med tiden men man har ju saknat honom hur mycket som helst. Nu kommer han iallafall vara hemma över jul och nyår sen så får vi se.
 
Jag skulle ju ha blivit arbetslös 1 januari men min syster fick förlängt sin assistans åtminstonde en månad till i väntan på beslut så än så länge är jag med i leken. Nä, nu ska jag sluta skriva utan lägga upp nå bilder istället. haha
 
Tomtenissen på luciafirande på dagis ♥
(jag ska göra ett separat inlägg med fler bilder från lucia)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0