Arons (massa bilder)

oj igår hade jag besöks rekord.. kul :)
 
Idag packade vi väskan och drog till Arons med svärfar, Jessica och alla de där barnen :) Neo var helt tokig i vattnet och han badade väl största delen av tiden där. och det är så skönt att han har blivit så pass stor att man bara kan ta på honom arm puffarna och sätta ner honom i lilla bassängen och sen stå vid poolkanten och sola medans han springer runt och leker. Förr var man ju tvungen att gå runt med honom hela tiden men nu klarar han sig själv, snubblar han så flaxar han till med armarna och huvudet kom aldrig under vattenytan! :) Våran stora kille!
 
 
Sen blev vi bjudna på middag hos Krister och Jessica innan vi gick och träffade Madde och Tilde (Casper och Jani träffade vi på arons), fick se massa bilder från Rhodos också. Kul att dom är hemma igen ♥
 
Neo tyckte inte riktigt att det räckte med att ha badat hela dagen på arons och man tager vad man haver eller hur man nu säger ;) haha, nu farfar är det dax att inhandla en pool åt barnbarnet, eller? =)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Fina bilder!
Vi var och badade på Råneåpoolen, typ som Aronsbadet fast nyare. Med gungställning och trädäck man kan sitta på. Lilla poolen har heller ingen kant så småbarnen kan springa i och ur hur lätt som helst och man slipper lyfta. Mycket mindre folk än Arons också. Supermysigt! Synd bara att det är en bit bort!:)

2012-07-10 @ 09:37:17
URL: http://fiasan.blogspot.com
Postat av: Åsa

Åh wow, vad härliga badbilder!
: D

2012-07-10 @ 14:07:03
URL: http://hafva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0