Bröllopsfotograf

Igår var jag med om något väldigt roligt, jag var bröllopsfotograf. Jag har varken gått utbildning eller har erfarenhet så detta var en utmaning vill jag lova men kul! Jag var med före kyrkan till kl 11 på kvällen, då kände jag att kroppen var rätt mör och jag behövde sömn. Brudparet var otroligt fina, hela vigseln var väldigt vacker och festen var rolig, go mat och fina tal :)
 
Jag var iallafall hur nervös som helst innan, jag kände lite såhär: Detta är deras dag som dom givetvis kommer att minnas resten av livet men dokumenterat sett så hänger ansvaret på mig och om jag fuckar upp det här så blir ju allt förstört för dom.. Men jag tror ändå att jag fick många bra bilder från både vigseln och festen + att under själva vigseln så hade dom 2 proffsfotografer på plats så just den är jag inte så orolig över. 4 kameror fotade från olika vinklar så nog vet jag dom blir nöjda. :) Dock så fotade jag 1662 bilder och jag gruvar mig över att behöva gå igenom dom och rensa ut dom "dåliga" haha.
 
Och ett stort tack till Carolina som lånade ut sin blixt åt mig. GULD VÄRT! Du var min räddare i nöden. Haha, jag vet inte ens om du läser min blogg :)
 
Av respekt mot brudparet så kommer jag såklart inte att visa nå bilder... Eller jag kan visa en bild på bilen som vi åkte med. (Får jag använda bilderna för brudparet sen så kanske jag visar några men det lär nog dröja eftersom dom själva inte ens fått bilderna)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0