Finland dag 2, Hotell Eden

Ja vi startade morgonen med att äta hotellfrukost, den var väldigt liten och inte sådär jätte wow.. Men mätta satte vi oss i bilen och åkte mot uleåborg och vi var väl framme kring lunch och då åt vi på hotellet innan vi hoppade i plurret, innan vi kom dit så hade jag ganska höga förväntningar eftersom det kallades badland men stället var väl som pite havsbad om inte mindre, en rushkana, ett sånt där vattenfall man åker på och vågmaskin.. Det var typ allt förutom en liten rushkana i barnbassängen som för övring var mindre än pite havsbads.. Men vi plaskade på och hade jätte kul iallafall, jag tror vi badade ca 3 timmar. Neo var ganska rädd när man släppte honom i vattnet så det fick man inte göra, trots att han flöt eftersom han hade puffarna..
 
Efter badet så checkade vi in och fick våra rum, installerade oss och sen tog vi bussen och åkte in till själva uleåborg för middag. Gick runt en bra stund innan vi till slut hittade en mysig resturang som hade underbart god mat! Jag som egentligen inte tycker om pizza tyckte att Neos pizza var bland det godaste jag har ätit, själv åt jag nån köttbit med pommes och massa annat och det var också fruktansvärt gott.
 
 
Efter middagen så var klockan 18.40 och alla butiker stängde 19.00 så vi tog bussen tillbaka till hotellet. Var i lekparken en stund innan vi satte oss på hotellet för en öl :)
 
 
Sen tog jag, David och Neo en kvällspromenad till piren och det var riktigt vackert där, och stranden var jätte fin. Det kändes som om man gick på mjöl, så fin var den!
 

Kommentarer
Postat av: Farfar

Fina bilder...ser att Kicki är med...berest liten nalle...

2012-07-22 @ 17:09:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0