utgång och minisemester

Helgen har varit bra, i torsdags så var vi på grillning hos Krister och Jessica, "Julia Jullan Ula" (kärt barn har många namn) har ju kommit ner till lule. I fredags så gick vi på stan en sväng, David klippte sig och Julia småhandlade lite innan vi stressade hem och fixade oss inför kvällen, Neo fick sova hos min syster och det hade gått jätte bra. Neo ser ju verkligen upp till Tilde och Casper, speciellt Casper och han ville absolut inte vara hemma med mamma istället. haha
 
Vi for först till Josefin och Simon innan vi gick till olearys för bowling och mat. :) Kvällen avslutades kring 2 eftersom det inte gick å vara där inne för det var så otroligt jävla varmt. Promenerade till bigboy å åt innan vi for till Krister och Jessica och sov. Dom är på semester och Julia sov ju ändå där så.
 
Hämtade hem Neo kring 13 tiden, han var gnälligare än någonsin så han och ja la oss och vilade en stund och sen for vi till sunderbysjukhus för att hälsa på Niclas. Blev middag på mc donalds sådär vid 21 tiden (Neo åt såklart innan)
 
Idag är det fullt upp, vi ska på barnkalas för älskade Tilde fyller år imorgon så vi ska först å handla en present sen ska vi packa och städa för imorgon åker vi på minisemester till finland. :)
 
Vi ska åka med Neos farmor m. familj till Ranua zoo och sen åker vi till hotell eden och badar i vattenlandet där. Kommer hem på onsdag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0