back on track

Nämen, två inlägg på samma dag. Det var inte igår ;) Jag har börjat få tillbaka blogg lusten nu men den här gången  kommer jag inte att lägga så stor press på mig själv, tidigare kände jag mig nästan tvingad att blogga så ofta som möjligt för er läsares skull men nu har jag inte riktigt tid med det. Jag kommer att blogga då jag själv känner för det och har tid. :) För då jag satte sån stor press på mig själv så förväntade jag mig att få så mycket mer tillbaka tex kommentarer vilket jag fick, men dom går att räkna på fingrarna och då blev man ju lite besviken. Men men, nya tag nu och givetvis så är det ju alltid kul med kommentarer och feedback men jag kommer absolut inte att bli besviken. Hoppas ni stannar och fortsätter läsa iallafall.
 
Vad försegår här då? Jo David har köpt en ny telefon, han är grymt nöjd och näst intill mobbar mig över min sketna iphone. Hans telefon är mycket bättre men min fungerar och jag är nästan nöjd med iphone, jävligt missnöjd med batteritiden, kameran och lite andra inställningar. Nåja, jag sparar pengar till nå annat istället, telefonen fungerar ju så :)
 
Snart har jag semester, endast 4 arbetspass kvar och sen är jag ledig i 7 veckor, jaaa jag vet att jag tjatar om det men jag är faktist nöjd, detta är första sommaren som jag är ledig såhär länge (förutom då jag var mammaledig) sen jag gick i åttan och min livs första semester. Förhoppningsvis så blir David ledig från skolan i 2 veckor också, då ska vi ta vara på tiden rejält!! :) Strax är fotbollen slut, då ska jag och min stora älskling mysa. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0