Önskelistan

Ja julen närmar sig med stormsteg och jag tänkte skriva en liten önskelista, framförallt Neos men det finns kanske någon själ där ute som vill ge mig och David något också så here we go..
 
Till Neo då, han ääääälskar lego duplo. (Han är för liten för vanligt smålego) Och sånt finns ju i alla prisklasser. Han har väldigt mycket cars duplo så det behövs inte. Här är lite insperation :) (klicka på bilderna för att få dom större)
 
 
 
Sen såg jag att det fanns massor med spel från 3+ på barnens hus.
 
Pussel
 
Böcker
 
Kläder stl 98-104
 
Kalsonger i samma stl då vi kör hård pott träning och det sker några olyckor ibland då och då..
 
Sen uppskattar han ju alltid bilar, men han har specifikt sagt att han vill ha cadillacs och racerbilar.
 
Han har även börjat tycka om Spiderman så någon spiderman gubbe slår ju aldrig fel.
 
Ja det var väl vad jag kom på just nu, jag kommer säkert komma på mer eftersom så fråga om ni vill ha mer tips :)
 
Till mig och David då, vi önskar oss en ny micro då den vi har SUGER!! Vi måste verkligen köpa oss en ny.. Sen saker till hemmet, snygga ljusstakar, sängkläder, fina inredningsdetaljer osv. Jag vill gärna ha en kandelaber, finns en skit snygg på EM möbler, typ gråspräcklig matt. Kring 350:- tror jag den kostade.. :) Sen uppskattas ju alltid presentkort från båda hållen.

Skridskoåkning :)


Senaste nytt hos familjen karlsson/sundström ;)

Jag har inte orkat skriva så mycket här för jag sitter nästan aldrig vid datorn och blogg.ses app fungerar typ inte. Men då jag vill arkivera eller visa er trogna läsare några bilder så uppdaterar jag :)
 
Mycket har hänt sedan sist, David har blivit klar med sin utbildning och har fått arbeta hela tiden sedan dess, dock så vet vi inte hur länge han får jobba så han tar vara på all tid han får :)
 
Jag däremot har blivit uppsagd från mitt jobb, som ni kanske vet så är jag just nu assistent åt min syster och försäkringskassan har beslutat att säga upp hennes assistans helt. :/ Väldigt blandade känslor men mer vill jag inte skriva om såhär öppet. Detta kommer då att ske sista december och jag håller på att kolla runt på vad jag vill med mitt liv framöver. DET ÄR SVÅRT! Jag har iallafall hittat mig en utbildning som jag tror att jag skulle tycka om men vi får se vad som händer :)
 
Neo har hunnit ha vattkoppor och massa förkylningar. Vattkopporna hade han förra och förrförra veckan så en hel del skorpor finns det kvar :) Hoppas han inte får ärr bara. Och han har även åkt skridskor för första gången i sitt liv igår :) Ja det gick väl..... sådär. haha, han var så duktig och kämpade på så bra men klockan var 15 och han hade inte sovit något på hela dagen så han var trött. ;)
 
Nåja, nu ska jag börja med maten men det var väl de jag kom på just nu.. Har inte riktigt tid att sitta här omän jag kommer på något mer ;) haha
 
Vattkopprig kille :)
Mer bilder från skridskoåkningen kommer, men som sagt, har inte tid nu :)

RSS 2.0