Senaste nytt hos familjen karlsson/sundström ;)

Jag har inte orkat skriva så mycket här för jag sitter nästan aldrig vid datorn och blogg.ses app fungerar typ inte. Men då jag vill arkivera eller visa er trogna läsare några bilder så uppdaterar jag :)
 
Mycket har hänt sedan sist, David har blivit klar med sin utbildning och har fått arbeta hela tiden sedan dess, dock så vet vi inte hur länge han får jobba så han tar vara på all tid han får :)
 
Jag däremot har blivit uppsagd från mitt jobb, som ni kanske vet så är jag just nu assistent åt min syster och försäkringskassan har beslutat att säga upp hennes assistans helt. :/ Väldigt blandade känslor men mer vill jag inte skriva om såhär öppet. Detta kommer då att ske sista december och jag håller på att kolla runt på vad jag vill med mitt liv framöver. DET ÄR SVÅRT! Jag har iallafall hittat mig en utbildning som jag tror att jag skulle tycka om men vi får se vad som händer :)
 
Neo har hunnit ha vattkoppor och massa förkylningar. Vattkopporna hade han förra och förrförra veckan så en hel del skorpor finns det kvar :) Hoppas han inte får ärr bara. Och han har även åkt skridskor för första gången i sitt liv igår :) Ja det gick väl..... sådär. haha, han var så duktig och kämpade på så bra men klockan var 15 och han hade inte sovit något på hela dagen så han var trött. ;)
 
Nåja, nu ska jag börja med maten men det var väl de jag kom på just nu.. Har inte riktigt tid att sitta här omän jag kommer på något mer ;) haha
 
Vattkopprig kille :)
Mer bilder från skridskoåkningen kommer, men som sagt, har inte tid nu :)

Kommentarer
Postat av: Carolina

Men gud så tråkigt att du blivit uppsagd :( Hoppas du hittar dig nåt annat jobb eller kanske utbildning. Lycka till. :-)

2012-11-11 @ 16:26:19
URL: http://www.carolajnastankar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0