Första snön som försvann lika fort som den kom..

 
 
 

STOR BILDBOMB PÅ NEO OCH ALVIN :)

Här är dom två bästisarna :) Dom är så otroligt söta tillsammans och surrar, leker och bråkar med varandra.
 
 

Höstbilder på Neo

Idag var jag, Neo, mamma och Ellie på graven och tände ljus för min mormor och morfar. Dom åkte bil medans jag och Neo skulle promenera hem men påvägen hem så kände jag verkligen suget efter kameran, ett sug som jag inte har känt på länge så jag bad mamma och Ellie åka hem till oss och hämta den och dom var så otroligt gulliga som kom med den till mig :) Dock så fick jag inte till ljuset på alla bilder, SURT! men men..
 
 
 
Sen fick vi sällskap av Sandra och Alvin, men dom bilderna kommer i ett annat inlägg :)

Senaste nytt :)

Jag har väl inte varit så aktiv här på sista tiden, men jag har inte haft lust helt enkelt. Och då jag väl har varit in här så har jag bara lagt upp bilder. Nåja, jag kan väl berätta vad som har hänt här hos oss sista tiden.
 
Egentligen är allt samma som tidigare, jag jobbar fortfarande som personlig assistent, dock har jag fått ett bättre schema än tidigare så nu jobbar jag mer förmiddagar istället för kvällar och nu är det var tredje helg istället för varannan :) Sen har jag börjat med körkortet ordentligt, jag försöker att få övningsköra flera gånger i veckan och nu har jag 3 st som jag fåt köra med så kan inte den ena så kan den andra, det är skönt! Jag ska även boka risk ettan och risk tvåan snart.
 
David går fortfarande sin maskinförarutbildning men är snart färdig, han går slutspurten på praktiken och sen är han klar. Hoppas bara att han får jobb direkt, han har väl fått ett erbjudande redan men det var bara nån/några veckor fram.
 
Hos Neo händer det saker hela tiden, nya ord kommer det näst intill varje dag. Jag tycker att han har varit lite sen på att prata, han förstår allt man säger och han vill prata men det kommer helt knasiga ord ut ur munnen på honom istället för att han säger dom rätta. Nu har det börjat släppa lite och man förstår honom mer och mer Det är så roligt att följa hans framsteg hela tiden och jag är så otroligt stolt över honom, att bli mamma är det bästa beslutet jag någonsin tagit.:)
 

RSS 2.0