Senaste nytt :)

Jag har väl inte varit så aktiv här på sista tiden, men jag har inte haft lust helt enkelt. Och då jag väl har varit in här så har jag bara lagt upp bilder. Nåja, jag kan väl berätta vad som har hänt här hos oss sista tiden.
 
Egentligen är allt samma som tidigare, jag jobbar fortfarande som personlig assistent, dock har jag fått ett bättre schema än tidigare så nu jobbar jag mer förmiddagar istället för kvällar och nu är det var tredje helg istället för varannan :) Sen har jag börjat med körkortet ordentligt, jag försöker att få övningsköra flera gånger i veckan och nu har jag 3 st som jag fåt köra med så kan inte den ena så kan den andra, det är skönt! Jag ska även boka risk ettan och risk tvåan snart.
 
David går fortfarande sin maskinförarutbildning men är snart färdig, han går slutspurten på praktiken och sen är han klar. Hoppas bara att han får jobb direkt, han har väl fått ett erbjudande redan men det var bara nån/några veckor fram.
 
Hos Neo händer det saker hela tiden, nya ord kommer det näst intill varje dag. Jag tycker att han har varit lite sen på att prata, han förstår allt man säger och han vill prata men det kommer helt knasiga ord ut ur munnen på honom istället för att han säger dom rätta. Nu har det börjat släppa lite och man förstår honom mer och mer Det är så roligt att följa hans framsteg hela tiden och jag är så otroligt stolt över honom, att bli mamma är det bästa beslutet jag någonsin tagit.:)
 

Kommentarer
Postat av: Farfar till Neo

Ja ni är för söta...fina höstbilder...jadu Carro nu finns det inga ursäkter...

2012-10-03 @ 20:09:45
Postat av: Malin - Malins liv och bravader

Vad kul att höra ifrån dig, har tänkt på dig och funderat på hur ni har det. Vad duktig du är som kämpar på med körkortet!! Lycka till med det.Vad stor Neo har blivit, söt som socker :)
Skickar över en bunt med stora kramar

2012-10-03 @ 20:48:17
URL: http://www.malinslivochbravader.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0