Isvägen

Fin dag idag, lite kallt dock. Jag vill gärna att man ska kunna vara utan handskar utan att fingrarna ska frysa sönder. Vi trotsade iallafall kylan och åkte in till stan på isvägen, grillade korv och hade det mysigt, dock så är Neo inte riktigt helt återställd från sin sjuka, det märker man. Han slog om från att vara jätte pigg och glad till trött och hängig på bara några minuter. Till slut så ville han upp i vagnen och sova. Så ja, han fick ju såklart det och han drog snabbt filten över huvudet och somna.
 
Nåja, vi hann då få massor av färg på kinderna så vi åkte hem när han somnade. :) Föresten så kan jag ju tipsa er som inte vet att följa mig på instagram, där uppdaterar jag ju oftast flera gånger per dag. Carolinekarlssson heter jag där, kom ihåg 3 s :)
 

Min tuffing

Hela förra veckan så var Neo sjuk, det började förra söndagen då han var rödblommig och varm, vi tempade aldrig men han hade feber på måndagen så jag antar att han hade det redan på söndagen, sen hade han feber till i lördags, :/ han hostade, snorade och klagade på ont i örat. Vi var till vårdcentralen i torsdags för att kolla om han behövde inhalera och läkaren sa att man hörde att han hade astma hosta men han slemmade ändå. (?) Nu börjar han dock vara frisk, han hostar bara lite grann. Mest utomhus då han springer omkring så mycket. Snart så får han gå på dagis igen :) mitt lilla hjärta!
 
Nu ska vi göra oss klara och åka in till stan för att vara på isvägen med min mamma och syster. Ha en fin dag :)
 

Nyklippt

Jobba, träna, vara med familjen och sova, ungefär så har mina senaste dagar sett ut. Har varit helt slut i både kropp och knopp på kvällarna. Jag har iallafall fått fortsatt på jobbet, hur länge framöver det vet ingen ännu men "det rullar på" som chefen säger till ett beslut är fattat. Jag har även varit på ett andra intro hos en annan kund, väldigt kul och vad som händer med det jobbet vet jag inte heller ännu, vi får se :)
 
Ikväll så har vi bara varit hemma och myst, hade egentligen tänkt åka och träna men både jag och David kände för att vara hemma, det är som om vi är påväg att bli förkylda eller nå :/ Så vi avvaktar till imorgon iallafall så kanske det hinner gå över, vi är båda som tunga i huvudet, lite snoriga och jag har småkänningar i halsen.
 
Träningen går iallafall väldigt bra, jag tycker fortfarande att det är roligt :) Jag tog personbästa i benböj igår med 50 kg på axlarna. Jag har ökat 25-30 kg på mindre än en månad och det är jag väldigt stolt över. Dock är det mindre kul å träna med hantlarna som finns där på gymmet, handtagen är så jävla vassa så jag måste köpa mig nå handskar, ska försöka få med Ellie till stan imorgon så att jag får kika på några :)
 
Efter middagen idag så klippte jag håret på Neo, först så var han inte alls med på noterna och skulle INTE klippa sig, men vi kunde muta med att han skulle få en kaka efteråt och under klippningen så sa han ååh mamma vad skönt. Inte ett ljud alls förutom då han fick hår i munnen och sen var han väldigt rädd för håret som ramlade ner i badkaret, det var han noga med att inte röra i med tårna, himla läskigt tyckte han att det var.. :)
 
Mitt bustroll!
 

Sen måste jag bara få skryta om hur stolt jag är över honom, han har blivit så himla duktig på att vara utan blöja, han har aldrig blöja hemma förutom på natten (och ibland då han vill bajsa) men han åker även iväg utan blöja, som då vi lämnar honom hos min farmor och farfar när vi ska å träna så är han utan. På morgonen då vi kliver upp så tar jag av honom blöjan och vi går till dagis utan (förutom då vi vet att dom ska vara ute direkt vi kommer dit) han är även utan på dagis och än så länge så har det inte hänt någon olycka. Så sammanfattningsvis - han har bara blöja på natten och då han är ute och leker, vart vi än är. Vi ska även börja pröva ha honom utan någon natt och kissa honom innan vi går och lägger oss men "sängskydden" har vi uppe i förrådet och David orkade inte gå upp å hämta dom ikväll så vi får väl kanske pröva till helgen :)
 
Nä, nu ska jag avrunda. på återseende! :)

RSS 2.0