Bättre idag

Ja den här dagen var betydligt bättre än gårdagen, ja har jobbat 9-20, lugn fm Sen hade vi en introduktion med en ny vikarie, ringrostig var jag vill jag lova. Haha har inte haft ett intro på säkert ett halvår.

Hur som helst, jag har även varit på en trafikskola idag, nu jävlar ska jag ta körkortet! Helst vill jag sätta upp mars månad som mål eftersom mitt körkortstillstånd går ut då men jag vill inte ställa för höga krav på mig själv då jag vet att det skulle trycka ner mig ganska mycket om jag inte skulle klara det. Men ett hopp om att jag ska försöka klara det tills dess finns ju såklart. Jag körde ingenting idag utan jag var bara snabbt in och kollade upp priser och upplägg vid en såkallade "intensivkurs", det stod på internet att dom hade det där dock så blev jag lite besviken för hon i telefonen sa att jag skulle komma in och göra en plan samt få priser men då jag väl är där så säger hon att jag måste köpa ett startpaket som alla andra och försöka pressa in så många lektioner som möjligt under kort tid, det var väl inte riktigt det jag var ute efter då jag har väldigt svårt att ta tag i saker å ting, jag måste nog prata med dom igen :)

Sen gick jag och hämtade ut en ny telefon, bara sådär ;) nä men jag har kommit fram till att de abonnemang som jag har just nu "Telia Max 25" tror jag att det heter inte alls passar mig, jag betalar ingenting på min iPhone men ändå så betalar jag mellan 800-900 kr varje månad, inte okej! Så jag tog en ny telefon (samsung galaxy s3) och ett nytt abonnemang, halebop rubbet och det kommer att vara billigare för mig varje månad även fast jag betalar månadskostnaden på Telia abonnemanget varje månad. så att betala telefonen, halebop abonnemanget samt det andra telia abonnemanget är billigare än om jag skulle fortsätta som jag gör nu. Därför ska jag också sälja iphonen och betala bort Telia så blir det ännu billigare, super!!

Nog om abonnemang, jag fattar knappt själv vad jag har skrivit :p god natt


Kommentarer
Postat av: Jessica

Kör hårt du fixar det!

2013-01-11 @ 13:39:55
Postat av: Anonym

Hur kan du byta bort iphonen!! ?

2013-01-11 @ 18:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0