Nyårsafton

Förmiddagen spenderade jag och Neo med Madde och Casper, först tänkte vi åka bob i backen men det var så mycket snö så vi snörde på oss skridskorna istället och åkte på rinken. Neo fick låna Caspers gamla och det gick bätte igår än första gången han åkte :) Dock så blev han less fort och sa bara "Neo kan inte". Han ville hellre ta på sig skorna och passa puckar så då fick han göra det :)
 
Snabbade oss hem sen och duschade innan vi åkte till svärfar och Jessica som hade gjort jätte god mat! Vi tänkte även vinna massa pengar på bingolotto, eller varför inte en bil? ;) men älsklingen tog fel lotter ;) Vi smällde smällare och sköt raketer med Neo, han var väldigt facinerad till en början men sen blev han uttråkad och tyckte det var roligare att skotta gården..
 
Såg tv, spelade kort och hade det trevligt innan vi styrde kosen mot kvantum parkeringen för att kolla på fyverkerierna i stan :) Neo höll sig vaken hela kvällen trots att jag försökte få honom att vila men i bilen påväg hem så slocknade han ganska fort och vaknade 9-10 nån gång i morse, ja han är trött idag!
 
 
Tack för igår Krister och Jessica :)
Och gott nytt åt allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0