Tisdag

Imorgon jobbar jag bara halvdag så jag slutar 14.30, skön dag och jag får pussa på mina älsklingar resten av kvällen, något som jag inte har fått idag, iallafall inte neo då jag slutade 20 ikväll och han sov 21, det var inprincip bara duschningen och kvällsfika för hans del då jag kom hem :)

Dagis personalen påpekade idag att dom tycker att neo har blivit så bra på att prata, han har ju varit lite seg på den fronten men nu finns det inget stopp på honom, han försöker säga allt man frågar om han kan säga och han surrar meningar efter meningar, omän inte alla ord är rätt så är han jätte duktig och man förstår väldigt mycket av det han säger nu om man jämför med för ca 2 månader sen, nya ord varje dag och man blir alldeles varm i hjärtat då han säger att han älskar en eller att han har saknat en ❤.


Något annat då? jo jag har ju nu börjat jobba heltid igen men jag vet inte riktigt om det är det bästa just nu, det ända som driver mig just nu är att vi behöver pengarna. Det känns hemskt att skriva men ibland stressar mitt jobb upp mig så pass mycket att jag bara vill lägga mig under täcket och skrika, ungefär så. Hur som helst så är jag ute efter nytt jobb, tar inprincip vad som helst så är det någon som vet av något, hojta gärna till.

Ikväll har jag svårt att somna, dels för att jag fick vila på jobbet och dels för att David ligger och snarkar i sovrummet, testade radio i hörlurarna men jag hörde snarket igenom så jag tog mitt "pick å pack" och gick till soffan för att se lite tv i väntan på att bli lite trött :)


Kommentarer
Postat av: mamma+mormor

Du får pussa på pratkvarnen. Vi ses snart. Puss och kram.

2013-01-09 @ 01:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0