Hallå :)

Ja det var ett tag sedan jag skrev här, roligt å se att det finns några tappra läsare som är in varje dag.. Usch vad dålig jag är på att blogga nu för tiden, jag vill bli bättre men jag prioriterar helt enkelt andra saker före :p Men någon uppdatering ibland då och då kommer det alltid att komma :)
 
Hos oss har det inte hunnit hända så mycket annat än sjukdomar, Först Neo i 2 veckor, då han blev frisk så blev jag sjuk, magsjuka eller vad det var och sen David som fick samma som mig förutom att han inte spydde.vi hann vara friska en vecka innan Neo blev sjuk igen, han klarade sig dock från magsjukan denna gång och har nu blivit kvitt febern, peppar peppar! 
 
På tisdag så fyller Neo år, 3 hela år.. Det känns som nyss då jag var gravid men det känns ändå som om han har funnits med oss hela livet. Han är en otroligt glad och busig kille men har en bestämd vilja, det vill jag lova! Han pratar massor och härmar allt man säger så man har fått bita sig i tungan ganska många gånger :p
 
I dagsläget så är han blöjfri, nästan helt.. Enda gångerna han egentligen har blöja det är då han bajsar eller är ute längre stunder och leker. Han vägrar att bajsa på toaletten eller pottan, utan han kommer och säger antingen att han har ont i magen, ont i rumpan eller att han helt enkelt vill ha blöja för att bajsa. Ibland kan det gå någon dag innan man kommer på att han faktist inte har bajsat och då får han ha blöja en halvdag ungefär och då kommer det till slut ett lass, om han nu inte har sagt till innan. Nätterna går över förväntan, det har hänt enstaka olyckor men då har det berott på hur mycket han har druckit på kvällen :)
 
Nä, nu ska jag gå och slänga mig i soffan, hade tänkt färga håret ikväll men jag orkar fasktist inte, det får vänta till imorgon!!! :) Ha det bra så länge!
 
Lite bilder på Neo och hans kusiner Tilde och Casper :)

RSS 2.0