3/3

SUCK, hade skrivit ett jätte långt inlägg genom telefonen och så lyckades jag fiffla bort de..
 
Idag har jag iallafall varit fruktansvärt lat, har bara legat i soffan inprincip och Neo har varit ute med grannbarnen från kl 10 till 16.30 med undantag för lunch, leksakshämtning typ sisådär 100000 gånger och toalett besök :) Är riktigt glad över att Neo har lärt känna alla barn här på gatan och dom leker faktist himla bra tillsammans allihopa. Att köpa det här huset är bland det bästa vi har gjort. :)
 
Hur som helst, lite energi fick jag på kvällssidan och tömde lilltoan på inredningen, David plockade ner listerna och sakerna i taket och jag maskerade sen där det behövdes. Imorgon blir det nog att måla taket och spackla lite där det verkligen behövdes innan vi kan måla :)
 
Så snart är den blommiga 70-tals tapeten ett minne blott, tack och lov, Vissa tycker att vi ska behålla den som den är då den är "charmig" men den är inte riktigt vår stil om man säger så :p Jag hade ju mer än gärna rivit ut allt och även bytt ut den bruna mattan men detta är en snabb lösning för att få det fräschare :) Jag får återkomma med efterbilder sen :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0