min älskling 5 år 😘

Ja då var Neos första kalas över, vi har haft folk här konstant sedan kl 10 i morse :) han har fått massor, kläder, en cykel, crosshjälm, radio styrt flygplan, godis, ny surfplatta, lego, tuschpennor osv osv :) han är då super nöjd och tackar för allt. Om ca en vecka blir det kalas nr 2, då har han bjudit in lite kompisar på kalas :)

Vet inte riktigt om neo börjar bli sjuk för han började smått hosta lite igår och det har hållit i sig idag och bara eskalerat nu under kvällen, nu sover han dock gott bredvid mig efter lite astmamediciner och mollipect. Han brukar ju som få sova hela nätter trots hemsk hosta dagtid så jag hoppas på det nu också :) 

Tänk att min kille redan är 5 år.. Helt galet alltså :) jag är då så fruktansvärt stolt över att vara hans mamma 💖 och jag älskar varje sekund som jag får spendera med han, den här åldern är lätt den roligaste, han är så förståndig och klok men ändå så nyfiken på världen. 

Nä nu måste denna otroligt trötta mamma stänga sina blå för nu är jag gode trött :) jag har också haft en jätte bra dag, oväntat bra om det nu är möjligt. En sten har ramlat från mitt bröst och jag känner mig direkt mycket gladare. 💜 natti natti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0